Dit zijn wij


BSO Den Hartog is in 2016 gestart in het buitengebied van Hummelo als buitenschoolse opvang bij het melkveebedrijf van Hans Nusselder en Minka Greven.
In 2020 hebben wij, door een V.O.F. aan te gaan met onze oudste dochter, haar vriend en zijn ouders, twee melkveebedrijven samengevoegd en zodoende staat nu het melkvee in Hummelo, het jongvee in Bekveld en wonen wij aan de Keppelseweg te Doetinchem. Hemelsbreed niet ver van het melkveebedrijf en een prachtplek om te wonen en de BSO naar toe te verhuizen.

In de stal staan geen koeien maar schapen van ‘Schapenbegrazing Schot’, zodoende kunnen we toch de kinderen kennis laten maken met het agrarisch bedrijf.

Hans blijft naast zijn werkzaamheden op het melkveebedrijf de vaste chauffeur en Minka richt zich op de opvang van de kinderen in de verbouwde schuur.

Waarom de naam Den Hartog? Het gebied waar de BSO gestart is staat bekend als Den Hartog maar waar de oorsprong ligt is bij ons niet bekend.

BSO Den Hartog heeft 4 dagen in de week plaats voor maximaal 12 kinderen per dag in de baisschoolleeftijd. Door de kleinschaligheid is er voldoende aandacht voor ieder kind, want wij vinden het belangrijk dat ieder kind zich thuis voelt op de BSO.
We gaan iedere dag naar buiten zodat de kinderen lekker hun energie kwijt kunnen.
Doordat de omheinde tuin altijd vrij toegankelijk is, kunnen de kinderen zelf bepalen hoelang ze buiten willen spelen.
Uitstapjes naar de wei, de stal of het bos maken we altijd gezamenlijk. De kinderen maken zo kennis met wat er in de natuur te beleven is.

Pedagodisch beleid
In ons Pedagogisch Beleidplan wordt onze missie en visie toegelicht en het Pedagogisch Werkplan beschrijft de dagelijkse gang van zaken, zoals die voortvloeit uit ons pedagogisch beleidsplan.

Registratie en GGD Inspectie
BSO Den Hartog is in het Landelijk Register Kinderopvang van de Rijksoverheid geregistreerd onder nummer 205425355.

Dit nummer heeft u nodig bij het aanvragen van Kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst.
Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kunt u tevens de Inspectierapporten van de GGD Noord en Oost Gelderland inzien.

Oudercommissie: Reglement
Download hier ons reglement voor de oudercommissie.

Klachtenregeling
Download hier onze klachtenregeling.