Aanmelden


Aanmelden is erg eenvoudig. U kunt het aanmeldingsformulier , het liefst nadat we via de app of telefonisch contact hebben gehad, downloaden, invullen en opsturen naar:

BSO Den Hartog
t.a.v. Minka Greven
Keppelseweg 300
7009 AD  DOETINCHEM

 

Na ondertekening van het aanmeldingsformulier krijgt u een kopie en wordt het origineel opgeslagen in het dossier van uw kind.

Verhuizen van BSO?
Gaat/gaan uw kind(eren) al naar een BSO en willen uw kinderen verhuizen naar BSO Den Hartog?  Ook dat is snel geregeld in drie stappen:

  1. Beëindig het contract met uw huidige BSO (let op de opzegtermijn);
  2. Vul een aanmeldingsformulier in van BSO Den Hartog;
  3. Geef (indien van toepassing) de gewijzigde gegevens per kind door aan de Belastingdienst om in aanmerking te blijven komen voor kinderopvangtoeslag. Dit gaat het eenvoudigst als u uw DigiD-gegevens en het registratienummer LRK van BSO Den Hartog 205425355 bij de hand heeft. Let op dat u niet alleen de nieuwe kinderopvang aanmeldt, maar ook de oude kinderopvang afmeldt.
    Kijk hieronder voor een rekenvoorbeeld.

 

Rekenvoorbeeld kinderopvangtoeslagbld_logo
Of u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag kunt u bepalen via de proefberekening op de website van de Belastingdienst. Vervolgens kunt u onderstaand rekenvoorbeeld gebruiken bij uw aangifte. Hiermee voorkomt u dat u teveel terugvraagt en later terug moet betalen.

  • De Belastingdienst rekent met uurtarieven. Bij BSO Den Hartog is het uurtarief € 7,65 (zie de tarieven-pagina);
  • De Belastingdienst vraagt verder om het aantal uren dat uw kind per maand gaat afnemen. U kent het aantal uren dat uw kind per week afneemt. Dit dient daarom omgerekend te worden. Omdat uw kind vanwege vakanties en feestdagen doorgaans slechts 40 weken per jaar naar de BSO gaat, deelt u die 40 weken door 12 maanden. Dit betekent dat een kinderopvangmaand voor de Belasting ongeveer 3,33 weken kent;
  • Vermenigvuldig daarom het aantal uren dat uw kind per week afneemt met deze 3,33 en dat is het aantal uren dat u per maand kunt opgeven.
  • Voorbeeld: Isa gaat 1 middag per week naar de BSO. Dat betekent 3,33 x 4 uur = 13,32 uur per maand. Isa’s ouders geven daarom 13 uur per maand op bij de Belastingdienst.